Erpato Europe AB jobbar med mjukvaruutveckling och handelslösningar på Internet. Företaget startades 2007 av Erik Jirhall, Paul Olin och Tobias Thernström - därav namnet ErPaTo. Vår verksamhet är uppdelad i två olika områden:

1, Kassasystem
Vi erbjuder kassalösningar till alla företag med kontanthantering (inkl. kortbetalningar). Vi jobbar främst med PC-baserade kassasystem med vår egenutvecklade programvara ES Kassasystem. Kassorna är självklart godkända av Skatteverket. Till ES Kassasystem har vi även utvecklat online-tjänsten dinkassa.se. Genom att logga in på dinkassa.se kan man kontrollera och administrera sin kassa oavsett var man befinner sig.

2, Handelssajter på Internet
Vi har utvecklat en egen teknisk plattform för B2B-handel på Internet. Med hjälp av denna underlättar vi orderhanteringen både för leverantörerna och kunderna. Våra projekt hittills:
- firmareklam.se En sajt som vi lanserade 2007, där man kan köpa profil- och presentreklam.
- butiksvaror.se En sajt som fortfarande är under utveckling, där ägare av butiker enkelt kan köpa in sina varor från olika tillverkare och grossister.

Båda dessa verksamhetsområden har en gemensam grundidé och tanken är att de med fördel ska kunna användas tillsammans av samma kunder. Genom att ha en kassa som är uppkopplad mot Internet kan företaget optimera både inköp och försäljning. Tack vare våra olika kontrollapplikationer, såsom t.ex. dinkassa.se, har man tillgång till statistik och automatiska rapporter som ger full kontroll på hela affärsflödet.
Vi hjälper mindre företag att få bättre lönsamhet med hjälp av avancerade affärssystem. Detta till en väldigt konkurrenskraftig kostnad.

Välkommen att kontakta oss om ni vill veta mer!